نتیجه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال+ ویدیو گل‌ها(۸ آبان ۱۴۰۴) ویدئو| خلاصه بازی پرسپولیس و تراکتور در لیگ برتر فوتبال ایران(۸ آبان ۱۴۰۴) پخش زنده بازی تراکتور و پرسپولیس (۸ آبان ۱۴۰۴) + تماشای آنلاین ترکیب پرسپولیس مقابل تراکتور با غافلگیری بزرگ کریم باقری آلکنو: صابر یکی از استعداد‌های نادری بود که دیدم حذف ۷ بانوی تکواندوکار ایرانی در مسابقات قهرمانی جهان چه کسی به دنبال تخریب چمن ورزشگاه شهدای شهر قدس است؟ اوسمار اجازه نشستن روی نیمکت را ندارد ادعای عجیب درویش: با اوسمار بعد از هفته پنجم توافق کردم! سکوت اوسمار در فرودگاه تفاوت باقری و پیروانی در حمایت از هاشمیان مرگ مغزی صابر کاظمی تأیید شد (۷ آبان ۱۴۰۴) شاگردان غلامی بر بام والیبال جوانان آسیا ایستادند وضعیت نامعلوم محل برگزاری دربی ۱۰۶ | مشهد، شیراز، شاید اراک! هشدار بزرگ ساپینتو به بازیکنان استقلال: به صدرنشین هفته آخر جام می‌دهند سایه تاجرنیا روی سر مدیرعامل آینده استقلال قهرمانی مقصودلو در اروپا معجزه، راه نجات صابر
سرخط خبرها

ادامه ماجرای واگذاری خودرو در استقلال| دفاع مومنی از آجورلو!

  • کد خبر: ۱۳۴۹۲۳
  • ۲۴ آبان ۱۴۰۱ - ۱۶:۲۱
ادامه ماجرای واگذاری خودرو در استقلال| دفاع مومنی از آجورلو!
ماجرای واگذاری خودرو به برخی از مسئولان باشگاه استقلال در زمان مدیریت مصطفی آجورلو به یک سوژه فرعی در این باشگاه تبدیل شده است و ابهامات بسیاری درباره این موضوع وجود دارد.

گروه ورزش|شهرآرانیوز، ماجرای تحویل چند خود به برخی از مسئولان باشگاه استقلال چند روزی است که در رسانه‌ها بازتاب داشته و سکوت مدیرعامل سابق باشگاه استقلال درباره این ماجرا بردایره ابهامات افزوده است.

محمد مومنی که در دوران مدیریت آجورلو نیز درهیات مدیره حضور داشت به دفاع از تصمیم آجورلو پرداخته و درباره این موضوع توضیحاتی داده است.

مومنی مدعی شده بابت تحویل این خودرو‌ها پول دریافت شده است: «ما مقید به قانون هستیم و مقابل آن نمی‌توانیم بایستیم. قانون از ما قوی‌تر است. هرچه بگوید همان است. هیچ وقت پای‌مان را از قانون فراتر نمی‌گذاریم. مطمئنا در این زمینه حتما قانون حرف اول را می‌زند. هرچه هم انجام دادیم در چارچوب قانون بوده است. جا‌های دیگر هم ماشین می‌گیرند. مفتی نداده‌اند. پولش را گرفته‌اند و اینطور نیست که می‌گویند باشگاه ریخت و پاش کرده است. از این بابت ضرری به باشگاه تحمیل نشده که می‌گویند بردند و خوردند. ضمن اینکه الان با این پول‌ها کسی نمی‌تواند کاری کند. این‌ها حرف و حدیث‌ها و حواشی است که درست می‌کنند تا آرامش استقلال را به هم بزنند.»

این دفاعیه درحالی منتشر شده که پیش از این صحبت از اهدای خودرو به برخی مسئولان بود که حالا با اظهاراتی که مومنی انجام داده مسیر ماجرا تا حدی تغییر کرده است.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->